top of page

Perhosen polku

Henkistä valmennusta ja kohdun hoitoa

PALVELUT & HINNAT

Tutustumispuhelu

perhosenpolku_katja.jpg

Ilmainen

Ota yhteyttä, sovitaan aika, niin soitan sinulle. Puhelu ei sido sinua mihinkään. Puhelun tarkoituksena on kartoittaa, olenko oikea ihminen valmentamaan juuri sinua.

Henkinen valmennus

perhosenpolku_henkinen-valmennus.jpg

Valmennustapaaminen 1h: 90 €

3x valmennusprosessi: 265 €

8x valmennusprosessi: 700 €

Henkinen valmennus on sinun todellisen minuutesi vapauttamista, sinun sielusi esiin kuorimista. Haitalliset uskomukset maailmasta ja sinusta itsestäsi estävät sinua kukoistamasta elämässäsi. Valmennuksessa lähdetään yhdessä tarkastelemaan, mitä uskomuksia olet matkan varrella napannut reppuusi mukaan ja miten voisit helpoiten päästää niistä irti.

Henkinen valmennus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä (Zoom).

Kohdun hoito

perhosenpolku_kohdun-hoito.jpg

Kohdun hoito ja jatkohoito-ohjeistus kotiin

(kesto n. 1h 30 min, huom. Ei sisällä valmennusta) 80 €

Hoito tapahtuu istuen lämpimän (yrtti)höyryn päällä (v-steaming). Hoito on ennen kaikkea rentouttava ja puhdistava, mutta samalla jokaiselle myös yksilöllinen kokemus. Hoidolla on myös vahva henkinen ulottuvuus, joka on jokaiselle hoidettavalle ainutkertainen.

Kohdun hoito + valmennuspaketit

perhosenpolku_syklisyys2.jpg

Kohdun hoito ja syklisyysvalmennus -kerta  (kesto n. 2h): 120 €

Kaksituntisen aikana saat sekä fyysisen kohdun hoidon

(v-steaming) että valmennuksen. Kohdun hoito ja valmennus tukevat ja täydentävät toisiaan, sillä kohtu kantaa usein energeettisiä taakkoja, joita voidaan sekä fyysisen hoidon että valmennuksellisen työskentelyn avulla vapauttaa. 

Kohdun hoito ja syklisyysvalmennus “Kuutar” 5 x 2h: 550 €

Viiden kerran syklisyysvalmennus ja kohdun hoito. Jokaisella tapaamiskerralla saat valmennuksen lisäksi höyrytyshoidon. Tapaamiset noin kerran viikossa (sovittavissa erikseen).

Kohdun hoito ja syklisyysvalmennus “Mielikki” 10 x 2h: 1050 €

Kymmenen kerran syväsukellus naiseutesi alkulähteille, sinulle joka haluat todella kuunnella kohtusi kantamaa tarinaa. Jokaisella tapaamiskerralla saat valmennuksen lisäksi höyrytyshoidon. 

Hinnat sis alv (24%)

Palautteita valmennuksistani:

"En osannut etukäteen ajatella mitä valmennuksessa tulisi tapahtumaan kahdeksan viikon aikana. Olen todella onnellinen, että lähdin mukaan valmennukseen ja yllättynyt miten paljon se vaikutti elämääni. Pienillä siirroilla ja uudelleenmäärittelyllä sai paljon aikaiseksi. En olisi osannut tehdä noita siirtoja kuitenkaan ilman valmennusta.”

perhosenpolku_katja_round.png
Ollaan yhteydessä!

Onko sinulla kysyttävää? Tai muuta asiaa?

Olipa asiasi pieni tai suuri, voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla.

050 549 6594

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta! <3

Tervetuloa vastaanotolleni

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Varaathan ajan etukäteen, jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla (...eikä käyntisi keskeytä toisen asiakkaan hoitoa).

Vastaanottoni toimii Turun Peltolassa osoitteessa:

Ilpoistentie 16A, 20740 Turku

perhosen-polku-tervetuloa.jpg
Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Jätä sähköpostisi niin saatat saada minulta ilmaista tukea ja vinkkejä matkalla täyteen, hyvinvoivaan potentiaaliisi. Lupaan etten spämmää! 

Kiitos liittymisestä!

bottom of page